Velkommen til Pusterommet LIVE!

Live treningsøkter fra Pusterommet. Nye økter hver ukedag kl. 11:00-12:00.
Instruktører: Emelie Wittusen, Ingvild Vernum Amundsen, Malene Omland. 

TIMEPLAN FOR LIVE TRENING

Vi anbefaler at alle deltakere i live-treningen kontakter sitt lokale Pusterom for veiledning og tilpasning av øvelsene, ut fra fysisk form og sykdomssituasjon. All trening i hjemmet foregår på eget ansvar. Les mer om de ulike timene og hvordan man deltar på LIVE sending nederst på siden. Det skjer oppdateringer på denne siden med jevne mellomrom, så det kan være lurt å klikke seg inn og ut av siden for å få nyeste oppdatering. 

FRA 8. FEBRUAR VIL DET VÆRE NY TIMEPLAN, SÅ FØLG MED!

4. februar er verdens kreftdag og dette skal vi selvfølgelig markere. Vi trenger hjelp fra dere som benytter dere av det digitale tilbudet vårt og som kunne tenke seg å dele et bilde el. video fra en treningsøkt. Hvordan bildet ser ut velger du helt selv og du trenger ikke dele ansikt om du ikke ønsker det. Dette vil bli brukt i en kort videosnutt som blir delt via Aktiv mot kreft sine sosiale medier for å vise vårt arbeid og markere verdens kreftdag. Ønske du å bidra til dette, send en mail til thilda@aktivmotkreft.no med bilde fra en treningsøkt i breddeformat. (Bilde tatt med mobil fungerer helt fint)

Hva er utholdenhet og styrke?
Her er det en god blanding av kondisjon og styrke. Man kan bruke vekter om man ønsker, men alle øvelser kan gjennomføres kun ved bruk av egen kroppsvekt også. Intensiteten på økten varierer man selv etter dagsform. 

Hva er Mediyoga?
Mediyoga betyr rett og slett medisinsk yoga og er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Denne type yoga er tilpasset alle, uansett fysiske begrensininger.

Hva er kom i gang gruppe?
Kom i gang trening er trening med litt lavere intensitet. Man behøver ikke noe ekstra utstyr for å delta på denne økten. 

Hva er Yoga?
I Yogatimen er det fokus på flyt, pust og bevegelse. 

Har du noen spørsmål?

Telefon Pusterommet OUS; 46 90 68 84 eller 41 08 59 72.
E-post: fysioterapeut Ingvild Amundsen: kaiamu@ous-hf.no el.
Aktiv mot kreft: thilda@aktivmotkreft.no

Deltakelse på Pusterommet krever normalt individuell veiledning med fysioterapeuter ved Pusterommene etter henvisning fra lege.