Velkommen til Pusterommet LIVE!

Live treningsøkter fra Pusterommet. Nye økter hver ukedag kl. 11:00-12:00.
Instruktører: Emelie Wittusen, Ingvild Vernum Amundsen, Malene Omland. 

TIMEPLAN FOR LIVE TRENING

Vi anbefaler at alle deltakere i live-treningen kontakter sitt lokale Pusterom for veiledning og tilpasning av øvelsene, ut fra fysisk form og sykdomssituasjon. All trening i hjemmet foregår på eget ansvar. Les mer om de ulike timene nederst på siden. Det skjer oppdateringer på denne siden med jevne mellomrom, så det kan være lurt å klikke deg inn og ut av siden for å få nyeste oppdatering. 

Hva er utholdenhet og styrke?
Her er det en god blanding av kondisjon og styrke. Man kan bruke vekter om man ønsker, men alle øvelser kan gjennomføres kun ved bruk av egen kroppsvekt også. Intensiteten på økten varierer man selv etter dagsform. 

Hva er Mediyoga?
Mediyoga betyr rett og slett medisinsk yoga og er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Denne type yoga er tilpasset alle, uansett fysiske begrensininger.

Hva er kom i gang gruppe?
Kom i gang trening er trening med litt lavere intensitet. Man behøver ikke noe ekstra utstyr for å delta på denne økten. 

Hva er Yoga?
I Yogatimen er det fokus på flyt, pust og bevegelse. 

Er du ny bruker?

For iPad/nettbrett eller telefon:
Skal du bruke iPad/ tablet eller telefon, last ned Cisco Webex Meeting appen før du prøver å koble deg på.

VIKTIG: Etter nedlastning må man inn via aktivmotkreft.no og trykke på live bildet. Mobil, iPad/nettbrett vil da automatisk ta deg inn i appen og koble deg opp på dagens økt.  

For PC/Mac:
Hvis du planlegger å bruke PC/Mac, er det anbefalt at du klikker her for å forberede datamaskinen din før treningsøkten.   

VIKTIG: Du må tilbake igjen til aktivmotkreft.no etter bruker er registrert og klikke på live bildet for å delta på økten!

Har du noen spørsmål?

Telefon Pusterommet OUS; 46 90 68 84 eller 41 08 59 72.
E-post: fysioterapeut Ingvild Amundsen: kaiamu@ous-hf.no
Deltakelse på Pusterommet krever normalt individuell veiledning med fysioterapeuter ved Pusterommene etter henvisning fra lege.