Velkommen til Pusterommet LIVE!

Digitale treningsøkter som sendes LIVE fra Pusterommet. Nye økter hver ukedag! Pusterommet LIVE sendes nå fra fire ulike Pusterom:
Oslo universitetssykehus, Ålesund, Gjøvik og St. Olav.

Vi takker Eckobs Legat og Cisco for støtte til Pusterommet LIVE.

TIMEPLAN FOR LIVE TRENING

Vi anbefaler at alle deltakere i live-treningen kontakter sitt lokale Pusterom for veiledning og tilpasning av øvelsene, ut fra fysisk form og sykdomssituasjon. All trening i hjemmet foregår på eget ansvar. Les mer om de ulike timene nederst på siden.

Alle timer som ikke har notat om opptak krever ikke passord. Skulle det være slik at den etterspør passord på en live sending, skriv: trening eller kontakt thilda@aktivmotkreft.no (41 08 59 72) for assistanse.
NB! Du vil ikke være synlig for andre deltakere eller instruktører ved deltakelse på Pusterommet LIVE.

Hva er utholdenhet og styrke?
Her er det en god blanding av kondisjon og styrke. Man kan bruke vekter om man ønsker, men alle øvelser kan gjennomføres kun ved bruk av egen kroppsvekt også. Intensiteten på økten varierer man selv etter dagsform. 

Hva er Mediyoga?
Mediyoga betyr rett og slett medisinsk yoga og er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Denne type yoga er tilpasset alle, uansett fysiske begrensininger.

Hva er kom i gang gruppe?
Kom i gang trening er trening med litt lavere intensitet. Man behøver ikke noe ekstra utstyr for å delta på denne økten. 

Hva er Yoga?
I Yogatimen er det fokus på flyt, pust og bevegelse. 

Hva er tabata styrketrening?
Tabata er funksjonell trening der man bruker hele kroppen samtidig. Tabata er en styrketrening som øker både anaerob og aerob kapasitet. Korte intervaller og korte pauser.

 

Hva er balanse, sirkulasjon og bevegelighet?
En 30 minutters økt med gode øvelser for økt bevegelighet, bedre sirkulasjon og bedre balanse. Velegnet for deg med nevropati. Noen av øvelsene vil gjøres med ball/piggball. Du trenger ikke å skifte til treningsklær, og deler av timen vil utføres sittende.

 

Har du noen spørsmål?

Telefon: 41 08 59 72.
E-postthilda@aktivmotkreft.no
Deltakelse på Pusterommet krever normalt individuell veiledning med fysioterapeuter ved Pusterommene etter henvisning fra lege.