VERDENS KREFTDAG 2022

Den 4. februar er det Verdens kreftdag, og den markeres hvert år for å styrke den globale kampen mot kreft. Aktiv mot kreft har som mål å få trening inn som en del av kreftbehandlingen, og har etablert Pusterom på 16 sykehus i Norge hvor kreftpasienter får tilpasset trening før, under og etter behandling.

Verdens kreftdag er en viktig dag som vi ønsker å markere og i år gjør vi det med en LIVE treningsøkt fra Aktiv mot kreft ambassadør Yngvar Andersen. Økten er fra kl.11.00-12.00 og du trenger ikke noe annet enn et par joggesko og en skjerm for å delta. Økten passer for alle uansett form. 

 

 

Yngvar er blant annet kjent fra helse- og livsstilsprogrammet Puls på NRK, og jobber i dag som foredragsholder om trening og sunn livsstil, i tillegg til å drive personlig trening og trening i bedrift. Han er en glimrende treningsmotivator og har som målsetning å få folk til å tro på det ”glade treningsbudskapet”. Yngvar har stilt opp for Aktiv mot kreft på mer enn 120 ulike arrangementer, det er vi veldig takknemlige for!