En motivasjonsforestilling om å gi jernet i motbakker.

ULENDT TERRENG er en forestilling basert på Anne Grimstad Fjelds krefthistorie. Det er ingen tragisk kreftfortelling, heller en oppmuntring til alle om å tåle de tøffe kneikene i livet.
Sommeren 2018 gjennomførte Anne TRASK – en fottur mellom Oslo og Trondheim med 11 veldedige konserter. ULENDT TERRENG er inspirert av hendelser og inntrykk fra TRASK-turen.

ULENDT TERRENG besøker 12 kulturhus i Sørøst-Norge i oktober og november. Hver forestilling innledes av et kort, filmatisert foredrag om kreft og aktivitet. Foredraget er laget i samarbeid med Aktiv mot kreft. Med seg har Anne de flotte musikerne, Jo Inge Nes, Kristian Raanes og Sverre Stenløkk samt danseren Nina Lill Svendsen. Musikkkoposisjon og arrangement er ved Torgeir Hefre og Guttorm Guttormsen, På hver forestilling medvirker lokale kor.

ULENDT TERRENG er en forestilling med tekst, musikk, dans og naturfilm. Den baserer seg på Anne Grimstad Fjelds krefthistorie, og er en nøktern, men rørende skildring om å takle et liv i uvisshet. Med seg på laget har hun et knippe strålende artister. ULENDT TERRENG ønsker å skape nærhet til livet og nye blikk på hverdagen.
Forestillingen settes opp i Notodden, Kragerø, Grimstad, Risør, Bø i Telemark, Kongsberg, Porsgrunn, Larvik, Horten, Rjukan, Hønefoss og Tønsberg.

Les mer om Anne Grimstad Fjeld og Ulendt terreng her.