Søndag 19. august arrangerte SK Kraft det sjuende Kraftløpet fra Hennummarka skole på Tranby. Kraftløpet har vært en stabil og god støttespiller til Aktiv mot kreft siden oppstarten i 2012.  Som i de to foregående årene var været upåklagelig, og det ble en hyggelig dag både for oss og de seks andre sponsorene som hadde stand i start/målområdet. Tusen takk til alle dere som kom innom og handlet treningsklær av oss denne dagen.

Bidraget til Aktiv mot kreft fra Kraftløpet ble i år på 40.000,-. Vi er veldig takknemlige og ikke minst stolte over at arrangøren ønsker å støtte oss på en slik måte. Vi ønsker å takke SK Kraft, alle deltakerne og sponsorene som var med og gjorde dette mulig.

Vi gleder oss allerede til neste års Kraftløp og synes det er stor stas at Kraftløpet ønsker å støtte oss de neste fire årene også, fram til 2021! I den forbindelse har de opprettet en innsamling hvor bidrag fra arrangementene kommer inn. Her er det også mulig for andre å støtte innsamlingen om man ønsker dette: http://innsamling.aktivmotkreft.no/sportevent/16-476

Bildene fra løpet er publisert med tillatelse fra arrangør SK Kraft.