Veldedig samarbeidspartner til arrangement

Aktiv mot kreft har samarbeidet med arrangementer helt siden 2008. Grunnideen ble hentet fra USA, hvor det å delta for veldedighet har vært stort i mange år. Vårt samarbeid med Skiforeningen, Oslo Maraton og New York City Marathon gir oss muligheten til å tilby startnumre gjennom vår egen påmeldingsløsning, og hvor hele beløpet, med unntak av omkostninger for klær og lisens, går til vårt arbeid med å etablere Pusterom på norske sykehus.

Startplassene kan du kjøpe i vår påmeldingsløsning delta.aktivmotkreft.no og du har samme seeding og rettigheter som ordinære startnumre. Noen av startplassene (ski og løp) inkluderer et klesplagg fra Aktiv mot kreft. Bli med og delta for en god sak du også! #HøyPulsForEnGodSak

Aktiv mot kreft ønsker å rette en stor takk til Skiforeningen, Oslo Maraton og New York City Marathon som gjør dette mulig.

Oslo Maraton

Bli med på folkefest i Oslo. Aktiv mot kreft er veldedig samarbeidspartner til BMW Oslo Maraton. Du kan kjøpe startplasser til arrangementet på valgfri distanse gjennom Aktiv mot kreft. Kjøper du startplass gjennom Aktiv mot kreft går påmeldingsbeløpet til vårt arbeid med å etablere Pusterom på norske kreftsykehus. Du kan velge mellom følgende distanser: 10 km, 21 km og 42 km. 

Inkludert i prisen når du melder deg på gjennom Aktiv mot kreft: Startnummer, engangslisens og løpetrøye fra Aktiv mot kreft.

Holmenkollmarsjen

Opplev Oslo-marka på en helt unik måte. Aktiv mot kreft er veldedig samarbeidspartner til Holmenkollmarsjen. Delta for Aktiv mot kreft i Holmenkollmarsjen. Inkludert i prisen er startnummer, engangslisens og lue fra Aktiv mot kreft.

New York City Marathon

Bli med Aktiv mot kreft og løp verdens kuleste maraton i 2022! TCS New York City Marathon er et minne for livet: 42,195m gjennom alle fem bydeler i New York City og med 2,5 millioner tilskuere rundt løypa som heier deg fram. I tillegg får du muligheten til å delta på en rekke aktiviteter i regi av Aktiv mot kreft under oppholdet i New York.

Våre samarbeidspartnere

Bli fast giver

200,- 500,- Annet beløp

Støtt oss pr mnd.