AKTIVkontor

Hva er AKTIVkontor?

AKTIVkontor er et trenings kit som våre fadderbedrifter får og skal integreres i kontorlandskapet. Dette skal bidra til naturlig bevegelse og målet er å snik-aktivere ansatte slik at de ikke sitter stille hele dagen, samtidig som det skaper bevissthet og stolthet rundt bedriftens valg om å være Aktiv mot kreft – fadder.

Interne konkurranser er ofte en god måte å engasjere flere. Her anbefaler vi bruk av ulike premier som for eksempel klær fra vår nettbutikk, en ekstra fridag, kino gavekort, vin, gavekort til ulike mat steder etc. Gjennom året kan og bør bedriften dra i gang noen aktivitetskampanjer.

I AKTIVkontor ånd har vi laget noen korte, morsomme klipp med tips til ulike øvelser man kan gjøre hjemme for å holde humøret og formen på topp! 🤸‍♂️🤸‍♀️🤸‍♀️

Introduksjon AKTIVhverdag

Knebøy ved kaffemaskin
Dips 
Planke

Push-up mot benk
Russian twist
Splittbøy på stol

Mountain climbers
Sit-ups
Kneløft (Løping på stedet)

Tåhev 
Trappetrening

Påske-knebøy med vekt
Påske-planke
Påske-hopp 

Stir the pot
Push-ups med ball
Splitbøy med ball

Knee crunches
Plank step-down, step-up
Russian twist

90 grader
Utfall
Trillebår

Delta for Aktiv mot kreft

Delta for Aktiv mot kreft og støtt vårt arbeid med å etablere Pusterom  (treningsrom) for kreftpasienter, på norske sykehus.
Høy puls for en god sak!

Nettbutikk

Ta en tur innom vår nettbutikk. Vi har løpekolleksjon, sykkelkolleksjon og skikolleksjon. Du finner også mange flotte profilartikler.