VELKOMMEN TIL PUSTEROMMET

Aktiv mot kreft etablerer Pusterom på norske kreftsykehus. Pusterommet er et treningssenter hvor kreftpasienter kan trene under og etter kreftbehandling. På Pusterommet kan pasientene trene under kyndig veiledning og i trygge rammer. Under finner du en liste over etablerte Pusterom i Norge med kontaktinformasjon og timeplan.

Grunnet Covid-19 er det begrenset kapasitet på enkelte Pusterom. Vi har derfor laget PUSTEROMMET HJEMME, hvor du får du komplette treningsøkter som du lett kan gjennomføre hjemme. Nesten akkurat slik du ville oppleve det på Pusterommet. Hver ukedag sender vi nå også  PUSTEROMMET LIVE, slik at du har konkrete treningsavtaler hver uke!
Du trenger ikke annet utstyr enn et par sko og du velger økt og intensitet etter eget ønske og dagsform. Lykke til!

Under finner du en oversikt over alle landets Pusterom. Klikk på knappen for å se timeplan og nyheter fra Pusterommet nær deg. 

På Pusterommet setter vi fokus på det friske i pasienten. Mange føler seg sviktet av kroppen sin, og trening på Pusterommet gjør at de stoler på kroppen sin igjen.

Nina Firing

Kreftsykepleier og leder av kreft og lindring, Sykehuset i Vestfold

Meld deg på Pusterommets nyhetsbrev!

 

 

STØTT OSS IDAG

Hjelp oss å få persontilpasset trening inn som en del av kreftbehandlingen. Ønsker du støtte oss med et annet beløp? Ta kontakt med karin@aktivmotkreft.no

 

 

100,- 200,- 300,- 500,-

Støtt oss pr mnd.