Pusterommet St. Olav

 

Kontaktinformasjon
 

St. Olavs Hospital – Universitetssykehuset i Trondheim
Mauritz Hansens gt. 1F
7030 Trondheim
Tlf. 993 59 377 – 72 82 63 30
Mail: Pusterommet@stolav.no
Sykehusets hjemmeside: stolav.no

Sjekk ut vårens nyheter ved Pusterommet i Trondheim! 

❗️Pusterommet St. Olavs hospital holder stengt f.o.m onsdag 11.mars og inntil videre.

Dette gjennomføres etter føringer fra St. Olavs hospital som et forebyggende tiltak i situasjonen med økende antall koronasmittede.

Pusterommet kan kontaktes for råd og veiledning vedr. trening og kreft på tlf. 72 82 63 30/941 38 302. Vi er tilgjengelig på telefon mandag- fredag kl.9.00-15.00.

Hjemmetrening.

Flere av Pusterommets brukere har etterlyst gode videoer for hjemmetrening, både yoga, tøyning, kondisjon, dans og styrke. Vi vil anbefale å finne økter på Aktiv Instruktør Renate Bolland sin nettside https://trenpanett.no/. Brukernavn og passord: neitilcorona. Denne tilgangen gir fri bruk frem til 1.april. Vår samarbeidspartner 3T har også gode videoer til hjemmebruk, åpne for alle interesserte https://3t.no/hjemmetrening/. Start i dag! Du angrer aldri på ei gjennomført treningsøktJ

Pusterommet er et trenings- og aktivitetssenter for kreftpasienter. Her kan du få veiledning og tilrettelagt fysisk aktivitet, individuelt og i grupper, under og i en begrenset periode etter kreftbehandling. Pusterommet retter oppmerksomheten mot betydningen av fysisk aktivitet og trening som kilde til mestring, både fysisk og psykisk, i forbindelse med kreftsykdom.
____________________________________________________________________________________

Ved Pusterommet i Trondheim trenger du ingen henvisning. Hos oss kan trene gratis i 6 måneder i forbindelse med kreftbehandling, etter en innkomstsamtale med fysioterapeut. Ta kontakt så hjelper vi deg i gang

Pusterommet St. Olav