Aktuelle saker

AKTIV day USA – høy puls for en god sak

Tirsdag 8 mai gjennomførte AKTIV against cancer – vår amerikanske søsterstiftelse – sin første AKTIV day. På denne dagen hadde 28 treningssentre i New York fokus på viktigheten av trening og kreft, og donerte 10% av alle inntekter

Takk til Harald for ellipsemaskin gitt i gave til Pusterommet

Pusterommet på Radiumhospitalet brukes av pasienter med mange forskjellige kreftdiagnoser. En av pasientene som har vært innom Pusterommet er Harald Hvalvik. Harald har hatt prostatakreft, og er og var opptatt av å holde den fysiske formen så god som mulig under behandling, og fordi trening gir overskudd og mestring i en krevende situasjon i livet.

Ny nasjonal kreftstrategi 2018-2022

Ny nasjonal kreftstrategi Regjeringen la i forrige uke frem en ny nasjonal kreftstrategi "Leve med kreft" (2018 - 2022). Denne skal legge til rette for at den gode kvaliteten i norsk kreftomsorg skal bli enda bedre. Aktiv mot Kreft setter pris på at strategien også...

100.000,- fra Rosenborg Ballklub

Torsdag 26. april ble UNICEF Mestermøte spilt på Åråsen Stadion. Kampen ble arrangert for første gang i fjor og er en finale hvor vinneren av den norske cupen møter vinneren av Eliteserien i Norge. Vinneren av Mestermøtet skal gi bort seiersbonusen på 100.000 til et veldedig formål og vi er veldig stolte og takknemlige for at Rosenbork Ballklubb valgte å gi denne til Aktiv mot kreft.

Vårsalg i nettbutikken

Denne uken starter vi vårsalg i nettbutikken vår. Vi har 30-50% på løp- og skitøy. Her kan du kjøpe treningstøy og støtte en god sak samtidig.

STØTT OSS IDAG

Hjelp oss å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen.

200,- 500,- Annet beløp

Støtt oss pr mnd.