Aktuelle saker

Birken 5 km – nytt løp

Birken etablerer nytt løp, Birken 5 km – Aktiv mot kreft. Inntektene fra løpet vil gå til Aktiv mot krefts arbied.

Gave fra Kristiansund sanitetsforening

Onsdag 6. mars fikk Pusterommet på Kristiansund sjukehus en svært hyggelig overraskelse. To trivelige representanter fra Kristiansund Sanitetsforening dukket opp på døren og hadde gleden av å informere om at Pusterommet Kristiansund hadde blitt plukket ut til å motta en pengegave på 10 000 kr.

Boots apotek har gått til månen og tilbake🚀!

I Kina, Thailand, UK, Mexico og Norge har nærmere 6000 medarbeidere i Boots apotek deltatt i Kilometers for Cancer for sine nasjonale veldedige samarbeidspartnere. Idag ble vi stolte og glade mottakere av denne fantastiske sjekken på 250.000,- som de ansatte i Norge...

Video fra Kreftdagen

I forbindelse med Verden Kreftdag 4. februar inviterte Aktiv mot kreft til trening ved Pusterommet på Bærum sykehus. Øyvind er en av brukerne ved Pusterommet og hans erfaringer er stor motivasjon for oss i vårt arbeid med å få trening inn som en del av kreftbehandlingen.

Skikurs på Eidsletta

Tirsdag kveld, den 5. februar arrangerte Aktiv mot kreft sitt årlige skikurs. Denne gangen ble kurset holdt på Eidsletta i Heggedal utenfor Asker. Aktiv mot kreft tilbyr hvert år skikurs for sine Fadderbedrifter og som alltid hadde vi noen meget kompetente...

Vil ha trening inn i kreftbehandlingen

Trening bedrer behandlingsresultatet, og reduserer bivirkninger og senskader etter kreftbehandling. Likevel er ikke trening en del av pasientforløpene helsetjenesten tilbyr norske kreftpasienter. Det vil Aktiv mot kreft endre.

STØTT OSS IDAG

Hjelp oss å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen.

200,- 500,- Annet beløp

Støtt oss pr mnd.