Tennistalentet Malene Helgø har vært Aktiv mot kreft-ambassadør siden 2016. De senere årene har hun virkelig markert seg på tennisbanen, og hun er nå et av Norges største tennistalenter. Helgø er opprinnelig fra Fjellhamar, men spiller for Furuset Tennis. I finalen i senoir-NM sist lørdag møtte hun klubbvenninnen Astrid Wanja Brune Olsen og det var Malene som til slutt kunne feire sin andre strake NM-tittel for senior, imponerende for en 18-åring!!

Malene kunne fortelle oss at hun følte NM-spillet var solid og bra hele veien. Den gode formen har holdt seg gjennom sommeren og har gitt strålende resultater. Malene fullførte videregående skole i juni og har siden det satset 100% på tennis. På forsommeren vant hun blant annet sine to første internasjonale 15.000$ turneringer og hun er veldig fornøyd med starten på proffkarrieren. Malene kan nå glede seg over både kongepokal nasjonalt og to internasjonale seiere denne sommeren og vi gratulerer så mye.

Vi i Aktiv mot kreft gleder oss til å følge Malene i årene som kommer og vi er veldig stolte og takknemlige for at hun ønsker å være vår ambassadør!

Foto: Espen Hildrup.