Brukerne ved Pusterommet Kristiansund har siden september kunne gledet seg stort over helt nye underholdningssystem tilknyttet tredemøllene.

Med bruk av innkjøpte nettbrett, tv-skjermer, google chromecast og en applikasjon har brukerne nå muligheten til å kombinere kondisjons økten med en virtuell tur etter eget ønske. Her får de muligheten til å velge seg løyper over hele verden; alt fra fjellandskap i Nord-Amerika, strandpromenader i Asia, skogstier i Sverige og til vandring mellom bygatene i London og Paris. Dette står til stor kontrast med den tidligere treningshverdagen, der klokka på veggen og displayet på mølla stod for underholdningen! Det kom derfor ikke som noen stor overraskelse at gaven ble tatt veldig godt imot og at den fra første stund har bidratt til økt motivasjon og treningsglede blant brukerne ved Pusterommet i Kristiansund. Underholdningssystemene er mye brukt siden begynnelsen av september, og vil med sikkerhet være til stor glede for mange brukere framover.

Underholdningssystemene er minnegaver gitt etter Eva Karin Sørborg og Fredrik Martinus Heggem, og er valgt i samråd med de etterlatte.  Pusterommet Kristiansund og Aktiv mot kreft ønsker å uttrykke sin takknemlighet.