Løpekurs for Aase byggeadministrasjon ble avholdt 18. april. Denne spreke kollega gjengen trener til deltagelse i Oslo Maraton. Aase Byggeadministrasjon AS har samarbeidet med Aktiv mot Kreft siden desember 2017.

Aktiv mot kreft og Aase Byggeadministrasjon har en felles målsettingen med samarbeidet. Denne er å få flest mulig av de ansatte i Aase til å delta i en distanse i Oslo Maraton i september 2018. Startnumrene kjøpes gjennom Aktiv mot Kreft.

Aktiv mot kreft og Aase Byggeadministrasjon har sammen lagt opp til ulike fellesaktiviteter gjennom året. Måler et å bygge opp til Oslo Maraton, og å styrke samholdet internt.

Nylig gjennomførte Aktiv mot kreft et løpeteknikk-kurs i strålende vårsol på Valle Hovin. En interessert og sprek gjeng fikk en gjennomgang av effektiv løpeteknikk med personlige tilbakemeldinger og tips. Det var god stemning og motiverte deltagere. Vi gleder oss til å se denne spreke gjengen stille til start på Oslo Maraton.

 

Adm.dir. Marius Tunstad sier dette om samarbeidet:

«Aase består av medarbeidere som begeistres av høyt tempo i et godt arbeidsmiljø. Vi har tradisjon for å være aktive både sosialt og sportslig gjennom hele året, og kan skilte med rekordlavt stabilt sykefravær i en årrekke. Aases etiske retningslinjer favner ut over vår forretningsdrift og ansvarliggjør oss overfor samfunnet for øvrig. Samarbeidet med Aktiv mot kreft engasjerer oss både som organisasjon og individer, og hjelper oss ta vår del av samfunnsansvaret i tillegg til at de er pådrivere for å holde aktivitetsnivået oppe.»