Løp New York Marathon for en god sak

Hva med å løpe New York Marathon for en god sak? New York City Marathon 2018 arrangeres søndag 4. november og du kan delta for Aktiv mot kreft. For mange er New York City Marathon det løpet som henger høyest. Skal man bare løpe en maraton i sitt liv, er det New York som gjelder. Å være en av de over 50.000 som tidlig en søndag i november starter dagen på Staten Island og drar av gårde over Verrazano-Narrows Bridge til lyden av Frank Sinatras «New York, New York» som runger over høyttaleren er en magisk opplevelse.

Løpet går igjennom alle fem bydelene i New York. Her får deltagere oppleve et folkehav og en folkefest uten sidestykke. Amerikanerne kan heie, de kan juble og de skaper en fantastisk stemning. Løperne har følelsen av å bli løftet frem alle de 42 km.

Når man løper New York maraton ser man at det er mange som løper for en god sak. Det er vanlig i utlandet. Mange velger å trene og gjennomføre et løp ikke bare for seg selv, egen helse og opplevelse, men også som en måte å bidra positivt for andre. Når man løper for et veldedig formål betyr innsatsen din noe for flere enn deg selv.

 

Veldedig samarbeidspartner

Aktiv mot kreft er en av de offisielle veldedige samarbeidspartnerne til New York maraton. Det betyr at dersom du løper for Aktiv mot kreft får du ikke bare en opplevelse for livet, men du bidrar også til det arbeidet stiftelsen gjør – vi jobber blant annet for å etablere Pusterom på sykehus i Norge. Pusterom er et trenings- og aktivitetssenter som tilbyr tilpasset trening til kreftpasienter under og etter behandling. Det finnes 16 Pusterom i Norge, og målet er å åpne ytterligere 10 Pusterom de kommende årene. De som løper New York maraton med Aktiv mot kreft er med å bygge det neste Pusterommet

New York City Marathon er definitivt et minne for livet! Se mer også på arrangementet sin egen hjemmeside

Ønsker du å vite mer om turen vi arrangerer til løpet 4. november 2018? Klikk her og les vårt informasjonsdokument om turen eller send oss en mail