Holmenkollmarsjen 2018

Holmenkollmarsjen 2018 gikk av stablene lørdag 10 februar. Aktiv mot kreft er veldedig samarbeidspartner til arrangementet. Vi hadde også gleden av å ha 32 personer på startstreken som gikk for vår sak.

Startnummerutdelingen var på Intersport, og der var Aktiv mot kreft tilstede deler av tiden og fikk snakket med en del spente deltagere. For oss var det viktig å informere litt om hva stiftelsen vår jobber med, og hva vi har som målsetning. Flere av deltagerne tok seg litt tid til en prat, og det takker vi for. Mange var faktisk ikke klar over at det er mulig å melde seg på for Aktiv mot kreft på forskjellige arrangementer. Ved å gjøre dette går startkontingenten til en god sak.

På lørdag hadde noe av kulden sluppet taket. Det var overskyet og bra skivær. Det var heldigvis også relativ greit å smøre riktig, men de fleste vi snakket om i mål fortalte om tunge forhold i løypa. Det var mye og løs snø, og det tok på kreftene til de fleste. Det til tross kom de fleste i mål med et smil.

Kaffe til kalde skiløpere

Aktiv mot kreft hadde i år som tidligere år kaffeservering da løperne kom i mål. Dette er et populært tiltak, og det er godt å få noe varmt i kroppen når man er ferdig med å gå. Vi har god hjelp fra flinke, positive frivillige som hjelper oss å ta imot skiløperne på en hyggelig måte.

Neste arrangement er Birken – da er det ny mulighet for å gå for en god sak. Ved å melde deg på via Aktiv mot kreft via vår påmeldingsløsning bidrar du til at stiftelsen kan forsetter å jobbe for at trening blir en del av kreftbehandlingen i Norge. Vi har åpnet 16 Pusterom på sykehus i Norge i dag. Et Pusterom er et treningsrom på sykehusene hvor kreftpasienter kan trene under og etter behandling. Vi har som mål å åpne 10 Pusterom til. Dette gjør vi i samarbeid med dere som støtter oss.