Delta på arrangementer for Aktiv mot kreft

Birkebeinerrittet 2015

Delta på arrangementer for Aktiv mot kreft og bidra til vårt arbeid. Vi jobber for å få trening inn som del av kreftbehandlingen i Norge.

I Norge er vi flinke til å delta på ulike idrettsarrangementer – og det er positivt. Å sette seg et treningsmål som man jobber mot bidrar til at trening kanskje blir en litt bedre del av hverdagen. Men, visste du at du kan delta på et arrangement og også bidra til en god sak? Høy puls for en god sak er mulig gjennom å melde seg på via Aktiv mot kreft. Erfaring viser at de som melder seg på via gode formål er litt flinkere til å opprettholde trening frem mot målet. Det er litt enklere å komme over dørstokkmila når du skal bidra til at noen andre får det bedre. En god treningsmotivasjon med andre ord.

Aktiv mot kreft er samarbeidspartner for Holmenkollmarsjen, Birken-arrangementene og Oslo Maraton. Om du melder deg på via våre sider går påmeldingavgiften til Aktiv mot kreft. I tillegg får du litt utstyr som vi håper du bruker når du deltar. Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe treningstøy i nettbutikken vår dersom du ønsker å vise frem ditt engasjement enda mer.

I tillegg til arrangementene hvor Aktiv er kreft er samarbeidspartner, er det også flere arrangementer rundt omkring i landet hvor deler av startnummeravgiften går til stiftelsen. Mange lokale arrangementer  ønsker å gi tilbake – og vi er takknemlig for all støtte. Les mer om dette her.

Delta for Aktiv mot kreft og støtt vårt arbeid med å etablere Pusterom, treningsrom for kreftpasienter, på norske sykehus.

Høy puls for en god sak!