Hva sier brukerne?

Jeg er overbevist om at fysisk aktivitet har bidratt til at jeg har blitt bedre. Jeg orker mer – både fysisk og mentalt. Det å nullstille hodet gjennom trening er utrolig viktig.

Thor Magne (51)

Les historien til Thor Magne her...

Å trene betyr egentlig alt. Jeg har gått fra å trene av nødvendighet til å trene av glede og mestring. Jeg er veldig takknemlig for Aktiv mot kreft og Pusterommet, både for at jeg har fått muligheten til å trene og for at de har dyttet meg i riktig retning hver dag.

Anniken (58)

Les historien til Anniken her...

Trening har betydd alt for meg. Jeg takler hverdagen bedre, får igjen humøret og selvtilliten. Det handler om å få kvalitet i hverdagen.
lll

Gerd Elisabeth (65)

Les historien til Gerd her...

For meg betyr trening det å forberede kroppen på å håndtere de utfordringene jeg potensielt kan få hvis kreften kommer tilbake – både fysisk og psykisk. På Pusterommet fant jeg en plass jeg kunne være meg selv.
lll

Liselotte (58)

Les historien til Liselotte her...

Da jeg begynte med trening – og det midt i cellegiften – fikk jeg respons fra kroppen med én gang. Dette ville kroppen min, så dette måtte jeg fortsette med.

Kristin (45)

Les historien til Kristin her...

Jeg visste at trening hjalp meg mentalt, og derfor trengte jeg å slite meg litt ut i denne perioden som bestod av mange undersøkelser og mye usikkerhet. Jeg ville være i god form før en eventuell operasjon.

lllllllllllllllllllllllll

Anne (49)

Les historien til Anne her...