Boots Apotek støtter Aktiv mot kreft. I perioden 1.-31. januar samlet Boots apotek, Boots Norge og Alliance Healthcare inn kilometer til inntekt for Aktiv mot kreft.
Boots donerte en krone for hver kilometer som ble tilbakelagt. Nesten 900 ansatte fra apotek, grossist og kjedekontor deltok i aksjonen og rapporterte ukentlig inn alle aktiviteten de gjorde. De ansatte meldt inn hver uke hva de hadde gjort. I tillegg sende de inn mange flotte bilder som dokumentasjon på aktiviteten. Alt regnes – fra snømåking til toppturer. Til sammen fikk de inn 150 000 kroner til Aktiv mot kreft.
Kilometers for Cancer er et initiativ fra Walgreens Boots Alliance, som Boots Norge og Alliance Healthcare Norge er en del av. Landene som deltok i tillegg til Norge var Chile, Mexico og Thailand i tillegg til de som jobber for International Walgreens Boots Alliance Retail i Storbritannia. Alle landene donerte pengene de samlet inn til lokale kreftformål. Boots i Norge gikk også seirende ut av den interne konkurransen. Norge var det landet som klarte mest aktivitet. I tillegg imponerte Norge med flotte bilder som ble delt med internasjonale kolleger.

Tusen takk til Boots apotek for støtten og for initiativet!

Under ser du to flotte bilder fra en av deltakerne i konkurransen