Ingalåmi går av stabelen 14 mars på Lillehammer!

Da er det tid for Inga-låmi. Her er det mulighet til å velge mellom tre distanser: 5 km (uten tidtaking), 15 km og 30 km. Alle distanser går i klassisk stil med start og mål på Birkebeineren Skistadion.
Ingalåmi 30 km går to runder i 15 km. Ingalåmi 30 km er seedingrenn til Birkebeinerrennet.

Ingalåmi er kalt jentenes eget skirenn til ære for Inga fra Varteig, mor til kongssønnen Håkon Håkonsson. Ingalåmi ble arrangert første gang i 1993. Det er et sosialt renn og mulighet for en nydelig naturopplevelse.

Meld deg på med Aktiv mot kreft – gå for en god sak. Vi jobber for at trening skal bli del av kreftbehandling i Norge, og ditt bidrag er viktig.  Håper å se deg til start

Påmelding gjøres via vår nettside.

Aktiv mot kreft er veldedig samarbeidspartner til alle Birken arrangementer. Det betyr at dersom du melder deg på ett (eller flere) Birken arrangement via Aktiv mot kreft så går startlisensen din til en god sak. I tillegg får du også med en lue eller t-skjorte som viser at du støtter oss. Vi blir veldig glad dersom du bruker plagget når du deltar for oss – men det er selvfølgelig opp til deg. Uansett takker vi alle som velger å gå for en god sak.