Velkommen til årets Birken-nyhet. For første gang arrangeres Birken 5 km, Dette nye løpet arrangerer Birken og Aktiv mot kreft sammen.  Birken 5 km – Aktiv mot kreft er et nytt løp der alle kan delta. Løpet arrangeres samme dag som de andre Birken løp distansene. Ta turen til Lillehammer lørdag 15. juni, vi håper å se deg!

Birken 5 km – Aktiv mot kreft skal være et lavterskeltilbud uten tidtaking hvor ALLE f.o.m 10 år kan delta. Løpet arrangeres med start og mål ved Håkons Hall på Lillehammer og går i vakre omgivelser rundt Maihaugen. Her kan man løpe eller gå, her er det viktigste å delta.

Arrangementets frontfigur Nils Ingar Aadne og andre kjente skiprofiler er til stede for å dele ut premier til alle som deltar – det er lik premiering til alle.

Det koster 220,- å delta i det nye 5 km lange løpet. Av startkontingenten på kr 220,- går kr 100,- uavkortet til Aktiv mot kreft, kr 100,- til arrangementskostnader og kr 20,- i lisens til Norges Friidrettsforbund.

Uansett om du går eller løper, er du med og støtter en god sak. Dette løpet blir er en unik opplevelse hvor vi  mobiliserer til fysisk aktivitet og samtidig støtter en god sak.

Meld deg på
Opplev løpeglede sammen med andre i alle aldre – bli med og meld deg på

Nilsi kommer også – kommer du?