Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

New York Marathon 2022

6. november 2022

New York City Marathon 2022

Verdens kuleste maraton

Bli med Aktiv mot kreft og løp verdens kuleste maraton i 2022! TCS New York City Marathon er et minne for livet: 42,195m gjennom alle fem bydeler i New York City og med 2,5 millioner tilskuere rundt løypa som heier deg fram. I tillegg får du muligheten til å delta på en rekke aktiviteter i regi av Aktiv mot kreft under oppholdet i New York.

For mange er New York City Marathon det løpet som henger høyest. Skal man bare løpe en maraton i sitt liv, er det New York som gjelder. Å være en av de rundt 50.000 som tidlig en søndag i november starter dagen på Staten Island og drar av gårde over Verrazano-Narrows Bridge til lyden av Frank Sinatras «New York, New York» som runger over høyttaleren er en magisk opplevelse. Løpet går igjennom alle fem bydelene i New York. Her får deltagere oppleve et folkehav og en folkefest uten sidestykke. Amerikanerne kan heie, de kan juble og de skaper en fantastisk stemning. Løperne har følelsen av å bli løftet frem alle de 42 km.

Når man løper for et veldedig formål betyr innsatsen din noe for flere enn deg selv. Aktiv mot kreft er en av de offisielle veldedige samarbeidspartnerne til New York maraton. Det betyr at dersom du løper for Aktiv mot kreft får du ikke bare en opplevelse for livet, men du bidrar også til det arbeidet stiftelsen gjør – vi jobber blant annet for å etablere Pusterom på sykehus i Norge. Pusterom er et trenings- og aktivitetssenter som tilbyr tilpasset trening til kreftpasienter under og etter behandling. Det finnes 16 Pusterom i Norge, og målet er å åpne ytterligere 10 Pusterom de kommende årene. De som løper New York maraton med Aktiv mot kreft er med og støtter stiftelsens arbeid.

Vi håper du blir med oss på tur i 2022.

Klikk her for å se informasjonsdokumentet med vilkårene for turen.

For påmelding eller mer info – send mail til thilda@aktivmotkreft.no

Program for Aktiv mot krefts tur til New York (endringer kan forekomme)
Torsdag 
Avreise med direkte fly fra Gardermoen til Newark.

Fredag
Løpetur til Central Park på morgenen.
Tur til Expo for startnummerhenting.
Besøk på Memorial Sloan Kettering Cancer Centre og Dr. Lee Jones lab.

Lørdag
Felles samling med siste info og tips fra Jack Waitz
Resten av dagen til fri benyttelse.

Søndag – TCS NYC Marathon! 
Oppmøte i hotellets lobby tidlig på morgenen. Frokostposer blir utlevert i lobbyen på hotellet. Aktiv mot kreft ordner felles transport til start. Bussen går ca kl 06:00.
På Søndag kveld middag og feiring på restaurant.

Mandag 
Sove, shoppe, gå baklengs ned trappene og nyte New York.
Transport med egen buss fra hotellet til Newark på ettermiddagen og avreise med direkte fly på kvelden.

Tirsdag
Ankomst Oslo Gardermoen tirsdag morgen.

 

Detaljer

Dato:
6. november 2022
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

New York
De forenede stater