100.000 fra Rosenborg Ballklubb ble overrakt Aktiv mot kreft.

Torsdag 26. april ble UNICEF Mesterfinalen 2018 spilt på Åråsen Stadion. Kampen ble arrangert for første gang i fjor og er en finale hvor vinneren av den norske cupen møter vinneren av Eliteserien i Norge. Cupmester Lillestrøm tok i år imot Rosenborg på sin hjemmebane og det ble en jevnspilt batalje. Som i fjor stakk til slutt Rosenborg av med seieren 1-0, deres andre Mesterfinale-triumf på like mange år. En sterk innsats av et solid lag.

Vinneren av Mesterfinalen skal gi bort seiersbonusen på 100.000 til et veldedig formål og vi er veldig stolte og takknemlige for at Rosenborg Ballklub valgte å gi denne til Aktiv mot kreft. Sjekken ble overrakt daglig leder i Aktiv mot kreft Helle Aanesen fra lagets stopperkjempe Tore Reginiussen. Vi sier tusen takk for en fantastisk gave. Det er flott å se et fotballag være så engasjert og opptatt av samfunnet rundt seg, og kreftpasienter spesielt. Heia Rosenborg!

Les også litt på RBK sine egne sider her

UNICEF Mesterfinalen er en norsk årlig fotballkamp mellom fjorårets vinner av Eliteserien og fjorårets vinner av Norgesmesterskapet, eller mellom Norgesmesteren og sølvlaget fra Eliteserien dersom samme lag vant begge turneringer. Kampen tilsvarer den tidligere arrangerte Superfinalen, som var inspirert av den engelske turneringen FA Community Shield. Den første Mesterfinalen ble spilt i 2017 på Brann Stadion mellom Rosenborg, regjerende Tippeliga- og norgesmester, og sølvvinner i Tippeligaen Brann. Den andre Mesterfinalen gikk mellom Rosenborg og Lillestrøm.

 

Under finner du video fra sendingen på MAX.