Tegn deg til VM


Tegn deg til VM


Ideen
Kombinertlandslagets utstyrsleverandør Craft tok kontakt med Aktiv mot kreft høsten 2016, med en ide om å gi VM-dressen til Lahti 2017 ekstra mening. VM 2017 er sesongens store mål for Kombinertlandslaget, og når det er mesterskap lager utstyrsleverandørene spesialkolleksjoner for å vise frem det ypperste av design og funksjonalitet. Craft ga fra seg designoppdraget til barna på Rikshospitalet i Oslo. Gjennom prosjektet "Tegn deg til VM” fikk barna det fulle ansvaret med å tegne skidressene kombinertgutta skal bruke i langrennsløypa. Tegningene ble laget sammen med hele Kombinertlandslaget på Rikshospitalet høsten 2016. Prosjektet er et samarbeid mellom alle kombinertlandslagets sponsorer og Aktiv mot kreft. Årets Ski-VM i Lahti blir derfor ekstra spesielt for Kombinertlandslaget.


Designen av kombindertdressen ble gjort på barneavdelingen ved Rikshospitalet.

Bilde fra kombinertlandslagets besøk på barneavdelingen ved Rikshospitalet

Målet med prosjektet
Målet med prosjektet er å gjøre en forskjell – både ved å gi barna fine opplevelser og å samle inn penger til nye poster i aktivitetsløypa på Rikshospitalet – PUSTEROMMET i skogen. Les mer om Pusterom på: www.pusterommene.no.


Aktivitetsløypen Pusterommet i skogen ligger i Gaustadskogen rett utenfor Rikshospitalet

Målet med prosjektet "Tegn deg til VM" er å samle inn penger til Pusterommet i skogen

Lansering ved Rikshospitalet
Bilder fra lanseringen av drakten på Rikshospitalet. Landslagsutøver Magnus Krogh stilte sammen med en av designerne. 


Landslagsutøver Magnus Krogh poserer med dressen sammen med en av designerne

Vi gleder oss til å se dressen i aksjon i VM!

Skidressen
Denne skidressen kommer Kombinertlandslaget til å konkurrere i under VM på ski i Lahti 2017. 


Tegnekonkurransen "Tegn deg til VM"

Du kan også bli med i tegnekonkurransen "Tegn deg til VM"! 

I årets VM konkurrerer Kombinertlandslaget i en dress med mening, de går for Aktiv mot kreft. Dressen er dekorert med tegninger laget av barna på Rikshospitalet. Støtt Aktiv mot kreft ved å legge ut en tegning på Instagram med din VM-drøm merket #kombinertnorge #aktivmotkreft. Det trekkes tre tegninger hver dag som får buff og matboks. Gå til kombinertlandslagets facebookside for mer informasjon!

Vi gleder oss stort til VM, som i år gir ekstra mening. Aktiv mot kreft har jobbet i 10 år for å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen. Gi dem en bursdagspresang, Vipps en 10`er til Aktiv mot kreft på nr 10191.