Bristol-Myers Squibb Norge sykler for Aktiv mot kreft i C2C4C


Sykkelrittet C2C4C (Country to Country for Cancer Ride) arrangeres i år for andre gang. Ansatte fra Bristol-Myers Squibb (BMS) i Europa sykler etapper gjennom flere europeiske land og samtidig samler inn penger til veldedige organisasjoner som er medlem av Union for International Cancer Control (UICC). Vi er veldig stole og takknemlige for at BMS Norge har valgt Aktiv mot kreft som mottaker av deres innsamling.
 Vi ønsker Henrik Dam, Lars Hystad og Einar Torkilseng som sykler på det norske laget lykke til!

Les pressemeldingen fra Bristol-Myers Squibb:

Lysaker selskapet Bristol-Myers Squibb stiller med 3 medarbeidere i et Nordisk lag som sykler for å støtte Aktiv mot Kreft.

Etter den store suksessen med US Coast to Coast for Cancer Ride i USA, vil ansatte fra Bristol-Myers Squibb (BMS) i Europa fullføre en tur på over 4000 km på tvers av Storbritannia, Frankrike, Spania, Italia, Sveits og Tyskland for å samle inn midler til kreftpasienter verden rundt.

I denne europeiske utgaven av turen, som starter den 8. september og varer i 18 dager, vil 75 europeiske BMS medarbeidere sykle som en del av seks lag. Hver gruppe skal sykle en etappe av turen, ca. 450 km i løpet av tre til fire dager. Det Nordiske lag sykler fra Nice til Girona, mellom den 14. september til 16. september. De tre medarbeidere som er med fra Norge er; Kaptein for det Nordiske lag Henrik Dam (Drøbak), Lars Hystad (Bergen) og Einar Torkilseng (Bærum).

Landssjef Hilde Bech, fra Nesbru, er stolt av sine medarbeidere. ‘Jeg skulle gjerne ha vært med teamet. Det er en dedikert gjeng som vil det beste for kreftpasienter. De er med i tankene mine og jeg gleder meg til å høre om opplevelsen når de er tilbake.’

Kontaktperson BMS:

Kommunikasjonssjef Margaret Brusletto

Telefon +47 957 03404